21 Temmuz 2017 Cuma

Yaz davetinde ne giymeli

Yazın düğün bolluğundan ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım sürekli araştırıyorum. Bu yılın modasıyla ilgili bişeyler buldum. Benim gibi kara kara düşünenlere sunayım. Hem baharı çağrıştırması hemde romantik bir havası olması sebebiyle motifli transparan tül detaylı elbiseleri davetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle açık hava davetlerinde hem ortama uyum sağlayacak hem sizi ne çok abartılı ne de çok sönük gösterecektir. Ne çok fazla çekici nede çok özensiz gözükmenin hem de yazın sıcağında ferahlamak için mini elbiseler kullanabilirsiniz.



21 yorum:

  1. İLk pembe olanı çok beğendim, ikinci biraz kolu da olursa benim gibi yaşlılara bile olur:)üçüncü de çok zarif. Teşekkürler Meryem'cim.
    Epeydir özletmiştin çok ara verme bloğuna:))

    YanıtlaSil
  2. Herkese merhaba, ben aranızda çok yeniyim...sayfamı ziyaret edip takipçim olarak ve yorumlarınızla beni desteklerseniz çok mutlu olurum....herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum....

    YanıtlaSil
  3. güzel bir paylaşım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel elbiseler.Kahverengi olanı kesinlikle deneyeceğim adeta bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. İyi çalışmalar, Yaratıcı Düşünce'' ana fikrini anlatan kısa hikayemi okumak ve değerli yorumlarla katkıda bulunmak üzere sizi blogumda görmek isterim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. İlk sıradaki çok tatlıymış.. Bende onu çok sevdim.

    YanıtlaSil
  7. blog panelini daha kullanmadım hiç, eskisini kullanıyom halen :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba demek ve ziyaretine bir de buradan teşekkür etmek için geldim. Sen de benim gibi ara vermişsin bloğuna. Kendini hazır hissettiğinde döneceksindir:)
    sevgiyle kal:)

    YanıtlaSil
  9. yaz da bitiyor artık, davetlerde ne giymeli :)

    YanıtlaSil
  10. Soruna cevap yazdım bloğunda sahi...unutmadan...

    YanıtlaSil